van der Horst

Brussels Racing met twee Aston Martin V12 Vantage GT3's

Brussels Racing - Aston Martin V12 Vantage GT3
Brussels Racing - Aston Martin V12 Vantage GT3
Toen Pino Sperlinga eerder dit jaar aan de Kanaaltunnel gearresteerd werd, leek de deelname van GPR aan het BRCC in het gedrang te komen. Vandaag bereikte ons evenwel het goede nieuws dat José Farasyn (Aston Martin Brussels), Pierre Grivegnée en Michael Schmetz besloten hebben de handen in elkaar te slaan onder de Brussels Racing banier en beide Aston Martin V12 Vantage GT3's in te schrijven in het BRCC 2014. Daarnaast zullen de wagens ook deelnemen aan de 24 Hours of Spa, maar meer details daaromtrent ontbreken voorlopig.
  • Oeste Kart
Brussels Racing - Aston Martin Vantage GT3
Brussels Racing - Aston Martin Vantage GT3
De imposante Britse bolide zal dit jaar zeker en vast een kandidaat voor de zege worden in het BRCC, want Brussels Racing heeft twee sterke trio's klaarstaan om de beide Vantage's te bemannen. De eerste bolide zal de sporen krijgen van Michael Schmetz, Fréderic Bouvy en Pierre Grivegnée en bijgevolg in knappe Red Bull kleuren getooid worden. Damien Coens, Tim Verbergt en Bert Redant zullen plaatsnemen in het kuipje van de zusterbolide.

Brussels Racing - Aston Martin V12 Vantage GT3
Brussels Racing - Aston Martin V12 Vantage GT3
Of de Aston Martin Vantage even succesvol als vorig jaar zal zijn, komen we mogelijk over enkele weken te weten tijdens het New Race Festival, de seizoensopener te Circuit Zolder (26-27 april). Momenteel worden er niet minder dan 8 GT3's in de topklasse verwacht, Endurance Pro. 

Foto's: Brussels RacingSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belgian Racing Car Championship op vrijdag 4 april 2014.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons