van der Horst

California 8H: Palttala en Ordóñez maken debuut als Bentley Boys

Bentley Continental GT3
Bentley Continental GT3
Bentley Motorsport heeft een van haar rijderscombinaties voor de tweede manche van de Intercontinental GT Challenge grondig gewijzigd. Zowel Markus Palttala als Lucas Ordóñez maken volgend weekend al hun debuut als Bentley Boy in de California 8H (Laguna Seca). De Britse constructeur had eerder aangekondigd dat beide heren samen met Alex Buncombe een van de vier fabriekswagens in de 24 uren van Spa zullen bemannen.
Palttala en Ordóñez vormen in Amerika een team met Maxime Soulet op de #108 om zoveel mogelijk ervaring op te doen met het oog op de 24 uren van Spa. Onze landgenoot zag eerder al Vincent Abril vertrekken naar Mercedes-AMG team AKKA ASP, terwijl ook Andy Soucek aan de zijlijn blijft staan in de California 8H. Steven Kane, Jordan Pepper en Jules Gounon bemannen nog steeds de Bentley Continental GT3 #107.

Foto: BentleyDit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Intercontinental GT Challenge op donderdag 21 maart 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting California 8 Hours.
  • LTF

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons