van der Horst

Belgisch Champion Lubricants lanceert Champion Fast Start challenge

De beste sprinters worden beloond
De beste sprinters worden beloond
Champion Lubricants is een onderdeel van het Belgische moederhuis Wolf Oil Corporation en is actief in tal van gemotoriseerde sporten. Global Marketing Director Frédéric Decroix kwam tot een akkoord met David Gillett, Commercial Director voor World RX, waardoor Champion Lubricants mee de schouders steekt onder het spectaculairste wereldkampioenschap binnen de autosport. Bovendien organiseert Champion Lubricants een nieuwe uitdaging voor de deelnemers.
start WorldRX
start WorldRX
De Champion Fast Start-onderscheiding erkent en beloont de World RX-piloten die de snelste uit de startblokken schieten en als eerste de Champion Lubricants-markeringen bereiken voor de eerste bocht in elke kwalificatierace, halve finale en finale gedurende het seizoen.

Per race worden punten verdeeld met 10 punten voor de snelste starter, vijf voor de tweede en drie voor de derde. De punten hebben niets te maken met het kampioenschap en wie aan het eind van het seizoen de meeste punten scoort ontvangst een prijs.
 
Foto: Johnny Loix



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in FIA World Rallycross Championship op vrijdag 21 augustus 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting World RX of Sweden.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons