van der Horst

Circuit Zolder, donderdag 7 maart 2013 - Internationale testdag

Skylimit Yokohama Racing Team - Porsche 996 GT3 Cup
Skylimit Yokohama Racing Team - Porsche 996 GT3 Cup
Menig race fan zal er wel reikhalzend naar uitgekeken hebben “de allereerste donderdag training van 2013” En ze waren er dan ook bijna allemaal: de Zolder spotters, de paparazzi’s en zelfs een klein beetje de zon. De aangekondigde Audi teams, PK Carsport en Phoenix Racing, tekenden ook present, maar ook HTP was aanwezig met twee AMG bolides en natuurlijk de Yokohama Porsche’s van Skylimit.
  • Dreamdrive

Allerlei

PK Carsport - Audi R8 LMS GT3
PK Carsport - Audi R8 LMS GT3
Anthony Kumpen/Bert Longin/Maarten Makelberge (#7-Audi R8 LMS); Enzo Ide (#3-Audi R8 LMS Ultra spec 2013); Sergey Afanasiev/Alon Day/Andreas Simonsen/Buhk (AMG Mercedes SLS); Marco Petry (#199-BMW); Heyninck/Van Loo (#99-BMW); Rudi Domis/Jan de Vos (#98-BMW); Charlotte Maes/Karen Vaes/Sarah Ganser (#72-Skylimit Porsche); Philip Van Eename/Bart Van Haeren/Steve Brakelaer (#73-Skylimit Porsche); Wiebe Wijtzes (Renault Clio); Glenn Haverals (GH Motorsport Radical); Alain Franssen (#299-EMG BMW M3 E46); Ernst (#668-Renault Clio); Thomas Piessens/Erik Crabbe/Herman Servranckx/Stienes Longin/Bert Longin (Renault Clio);   

“Crash boom bang”

Fiat Abarth
Fiat Abarth
Als Steve Metior om iets na 13 uur (de ex A+ #11 Viper) de Bianchi bocht voor het eerst instuurt, gaat het goed mis. De Viper breekt achteraan uit en boord zich onzacht rechts in de bandenmuur. Voor de Viper en Metior is de training dan ook meteen afgelopen. Om 14u40 gaat de Duitser Moll te laat en te hard in de remmen en parkeert zo zijn Abarth op het einde van het rechte stuk in de pitmuur. Autosport is uit zijn winterslaap ontwaakt!! 
 
Meer foto's kan u terugvinden in het fotoboek over deze trainingsdag te Circuit Zolder op 7 maart 2013.

Iemand of iets vergeten? Sorry.
Bij leven en welzijn, tot 14 maart 2013.Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Circuit Nationaal op vrijdag 8 maart 2013.
  • Qvick Motors

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons