van der Horst

Circuit Zolder Historic Grand Prix en Concours d’élégance

Historic Grand Prix en Concours d’élégance
Historic Grand Prix en Concours d’élégance
Op 5 en 6 augustus is het zover: de Historic Grand Prix verrast autoliefhebbers met een rijk gevuld programma! Zo komt de vierde manche van de Belgian Historic Cup aan de start op Circuit Zolder, een van de smaakmakers met niet minder dan vier wedstrijden over een half uur.
  • St. Paul
Verder op het programma: Belgian Youngtimer Cup, Modena Motorsport - Ferrari F1, Demo Historic Monoposto en als kers op de taart het oldtimerevent ‘Concours d’élégance’. De hoogdagen van de F1 in Zolder komen zo opnieuw tot leven.

Wist u trouwens dat er op de Historic Grand Prix een reeks legendarische rijdende Formule 1-wagens te spotten zijn?

Pure elegantie, nostalgie en klasse

Circuit Zolder organiseert op zondag 6 augustus in primeur een Concours d’élégance, met “pareltjes van weleer”! Een wedstrijd die geen enkele oldtimerfan mag missen. Unieke, opmerkelijke en exclusieve classic cars strijden om de titel ‘Best of Show 2017’.

Geselecteerde inschrijvingen worden ingedeeld in diverse klassen en door een internationale jury beoordeeld op elegantie, originaliteit, restauratie en presentatie. Deze punten zijn vooral te verdienen voor oldtimers, die uitblinken in originaliteit en door hun volledige historie.

Circuit Zolder press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Circuit Nationaal op woensdag 5 juli 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Historic Grand Prix.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons