van der Horst

Circuit Zolder ontfermt zich over CN & Sportcars in de 24 Hours of Zolder

24H Zolder: De warm-up in beeld gebracht
Begin deze week bereikte Circuit Zolder het onplezierige nieuws dat organisator BRI over onvoldoende organisatorische middelen beschikt om komend weekend, 27 en 28 april, het New Race Festival te laten doorgaan. Organisator BRI had eveneens een optie op 20 startnummers in de door Circuit Zolder - VZW Terlamen - georganiseerde 24 Hours of Zolder op 31 augustus 2013.
Circuit Zolder maakt nu verder werk van zijn 24 Hours of Zolder in het belang van de autosportsector.

CN & Sportscars, die wensen mee te strijden in de battle van GT’s, Touringcars en prototypes kunnen zich vanaf heden melden bij Andy Jaenen, Liaison Officer 24 Hours of Zolder.

Thierry Deflandre, CEO reageert onweerlegbaar: “De 24 Hours of Zolder staan aan de vooravond van een ware revival, sinds we dit event in 2012 terug in eigen beheer namen, als organisator. Met nu al 27 voorinschrijvingen zijn we ervan overtuigd dat dit weekend zal uitdraaien in een groot autosportfeest, waar we naar analogie met verleden jaar ook graag een spannende strijd wensen te zien met - en tussen - de proto’s. We hebben het volste vertrouwen in de goede opvolging door Andy Jaenen voor het volledige startveld.”

De zorg van Circuit Zolder gaat in de eerste plaats naar het zoeken van duidelijke oplossingen voor alle betrokkenen in dit belangrijk verhaal. De autosportliefhebber zelf kan trouwens heel het seizoen voor prachtige meetings en evenementen in Limburg terecht.

See you in Zolder!

Circuit Zolder press - Foto: Martijn Wouters  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons