van der Horst

Circuit Zolder ontving World Wrap Masters Belgium

World Wrap Masters Belgium @ Circuit Zolder
World Wrap Masters Belgium @ Circuit Zolder
Tijdens het New race Festival op Circuit Zolder werd de finale van de World Wrap Masters Belgium gehouden. Anthony De Jong werd voor de tweede maal tot kampioen verkozen en mag ons land vertegenwoordigen op de World Wrap Masters in München later op de maand.
World Wrap Masters Belgium @ Circuit Zolder
World Wrap Masters Belgium @ Circuit Zolder
FESPA Belgium organiseerde voor de tweede maal de de World Wrap Masters Belgium en koos als locatie het circuit van Zolder. Op zaterdag namen acht carwrappers het tegen elkaar op met als inzet de titel en een ticket voor de World Wrap Masters in Munchen. De deelnemers moesten vier wrapopdrachten afwerken en dat op vier verschillende wagens (Lotus Elise, Porsche 911, Porsche Taycan en Range Rover Evoque) en dat met vier verschillende folies. De vierkoppige jury voorgezeten door de wrapspecialist Hwien-Bing Kwee beoordeelde de kandidaten op verschillende punten zoals techniek, kwaliteit, vaardigheid en afwerking. Die jury oordeelde dat Anthony De Jong (All Wrap Solutions), Artur Chernestkyy (Twrapz) en Christophe Ost (XL Reklame) het in de namiddag tegen elkaar zouden opnemen in de finale.

Podium World Wrap Masters Belgium
Podium World Wrap Masters Belgium
In die finale moesten de kandidaten een schaalmodel wrappen met de Belgische driekleur als basis. Uiteindelijk werd Anthony De Jong verkozen tot winnaar en hij kon alzo zijn tweede titel vieren nadat hij die ook al in 2021 behaalde. Christophe Ost haalde het zilver terwijl Artur Chernestkyy op de derde plaats eindigde. In ieder geval een geslaagd initiatief op een voor de wedstrijd unieke locatie.

Foto's: Niels Vaeck
   • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons