van der Horst

Clio Cup China: Pole voor Naomi Schiff in Zhuhai

Naomi Schiff - Reanult Clio China Series
Naomi Schiff - Reanult Clio China Series
Dit weekend wordt op het Shangai International Circuit het derde weekend of de vijfde en zesde manche betwist van de Clio Cup China. Onze landgenote Naomi Schiff, tevens ambassadrice van LePlan GT Wines wil een vervolg breien aan haar succesverhaal in China. Ze won de eerste vier wedstrijden, maar werd tijdens de eerste wedstrijd terug gezet in de eindstand na een vermeende jumpstart. Maar na drie maal volle punten staat ze wel mooi aan de leiding in de tussenstand en deze wil ze met hand en tand verdedigen.
  • Heinz Performance
Naomi Schiff
Naomi Schiff
Gisteren werd ze nog met 3/10 sec. geklopt in de strijd voor de pole door Chen Wei An, waardoor de Antwerpse met Zuid-Afrikaanse roots ook voor race 1 vertrekt van op de eerste startrij. Deze morgen zette ze dan tijdens de kwalificatie voor race 2 de snelste chrono achter haar naam voor Byron Tong en Chen Wei An, de polesitter van de eerste race.

De eerste wedstrijd van het weekend wordt deze namiddag afgewerkt, de tweede is voor zondag Dit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Circuit Internationaal op zaterdag 14 juni 2014.
  • St. Paul

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons