van der Horst

Comtoyou Racing heeft druk weekend voor de boeg

Franco Girolami - Comtoyou Racing Audi RS 3 LMS TCR
Franco Girolami - Comtoyou Racing Audi RS 3 LMS TCR
Comtoyou Racing trekt dit weekend richting Monza voor de voorlaatste manche van de TCR Europe serie, waar het team niet minder dan vier wagens inzet voor Franco Girolami, Tom Coronel, Viktor Davidovski en Marco Butti. Bovendien zal Comtoyou Racing aantreden op de Sachsenring in de ADAC TCR Germany waar de Zweedse Jessica Bäckmann debuteert op een Audi RS 3 LMS TCR van het Belgische team.
Tom Coronel - Comtoyou Racing Audi RS 3 LMS TCR
Tom Coronel - Comtoyou Racing Audi RS 3 LMS TCR
Franco Girolami leidt momenteel in de tussenstand voor de TCR Europe en kan al dit weekend de titel pakken. Tom Coronel ligt momenteel op de derde plaats op amper 13 punten achter Josh Files, die momenteel de tweede plaats bezet. Viktor Davidovski van zijn kant bezet de zesde plaats in het kampioenschap maar leidt ook in de Diamond Trophy, voorbehouden aan rijders ouder dan 40. De 17-jarige Italiaan Marco Butti is dan weer zo goed als zeker van de rookie-titel.

Jessica Bäckmann - Comtoyou Racing Audi RS 3 LMS TCR
Jessica Bäckmann - Comtoyou Racing Audi RS 3 LMS TCR
Maar daarnaast is Comtoyou Racing dit weekend ook aanwezig in Duitsland voor de voorlaatste manche van de ADAC TCR Germany. Jessica Bäckmann brak immers met haar vorige team en rijdt de twee laatste manches van het Duitse kampioenschap op een nieuwe Audi RS 3 LMS TCR van Comtoyou Racing.


Foto's: Comtoyou RacingDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in TCR Europe op vrijdag 23 september 2022.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons