van der Horst

Condroz: Lefebvre dominant, Cherain opent jacht

Adrian Fernémont - Skoda Fabia
Adrian Fernémont - Skoda Fabia
Na de eerste twee proeven op zondag zit Stéphane Lefebvre in de Rallye du Condroz nog iets steviger in het zadel. Cédric Cherain lijkt zijn zinnen te hebben gezet op de tweede plaats.
  • VR Racing
Cédric Cherain (Skoda Fabia) opende het best op zondag met een snelste tijd op KP Héron. Stéphane Lefebvre (Citroën  C3) reed er een tweede tijd voor Adrian Fernémont (Skoda Fabia) en dus ging de voorsprong opnieuw wat hoger.

Op de tweede proef was het Vincent Verschueren (Skoda Fabia) die zijn eerste besttijd noteerde. De Oost-Vlaming moet zich schrap zetten wil hij zondagnamiddag op het eindpodium geraken.

Lefebvre leidt nu met 16.1 seconden op Fernémont, 30.4 op Cherain en 34.5 op Verschueren. Op anderhalve minuut van de kop speelt zich een mooi schouwspel af tussen Ghislain de Mévius (Skoda Fabia), een goed ontwaakte Xavier Baugnet (Citroën C3), Kevin Demaerschalk (Citroën C3) en Cédric de Cecco (Skoda Fabia R5).

Foto: Davy DegryseSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Sandro Delaere in Belgian Rally Championship op zondag 4 november 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Condroz Rally.
  • Circuit Zolder DTM

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons