van der Horst

Creventic zet 12 Hours of Hungary terug op de kalender

Start 12H of Hungary 2011
Start 12H of Hungary 2011
In de aanloop naar de 24 Hours of Dubai maakte organisator Creventic bekend dat men dit jaar ook een vierde evenement zal organiseren naast de Bathurst 12 Hours en de twee etmaalraces van Dubai en Barcelona. Na een jaar afwezigheid maken de 12 Hours of Hungary namelijk terug hun opwachting op de kalender en dat in het weekend van 5 en 6 april.
  • Dreamdrive
De race die sinds 2008 reeds vier maal werd verreden op de Hungaroring, kende in de meest recente editie van 2011 maar een schamel deelnemersveld met amper 11 wagens aan de start en werd destijds gewonnen door Ford Mustang GT3 van het sympathieke VDS Racing Adventures. Of de wedstrijd rond de klok nabij Budapest ditmaal wel weer de nodige interesse kan opwekken, valt dus nog af te wachten, geïnteresseerde teams en rijders hebben nog maar vier maanden om een eventuele deelname voor te bereiden.

In onze autosport kalender kan u steeds de meest recente versie van de 24H Series kalender voor 2013 aantreffen.

Foto: Creventic



Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Circuit Internationaal op zaterdag 5 januari 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 12 Hours of Bathurst.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons