van der Horst

CrowdStrike 24 Hours of Spa: de ticketverkoop voor de eeuweditie is geopend

Ticketverkoop CrowdStrike 24 Hours of Spa is gestart
Ticketverkoop CrowdStrike 24 Hours of Spa is gestart
De editie 2024 van de CrowdStrike 24 Hours of Spa, die plaatsvindt van woensdag 26 tot zondag 30 juni, wordt in meerdere opzichten buitengewoon. Niet alleen belooft de grootste GT-race ter wereld eens te meer een voortdurende strijd op de piste, maar het feest en de gezelligheid worden nog eens extra op de voorgrond geplaatst om op gepaste wijze de 100ste verjaardag van deze grote uithoudingsklassieker te vieren.
Deze nieuwe uitgave van de CrowdStrike 24 Hours of Spa stevent af op een mix tussen tradities en nieuwigheden. Bovenop het traditionele concert van zaterdagavond, waar Europese sterren van de elektromuziek voor een onvergetelijk feest zorgen, worden andere concerten op donderdag- en vrijdagavond georganiseerd in de paddock. Zoals altijd worden de fans zoveel mogelijk betrokken in het evenement, zowel tijdens de (gratis) parade naar Spa als op het magistrale Circuit de Spa-Francorchamps. Een unieke tentoonstelling – genaamd ‘Gallery of Time’ – creëert een reis door de tijd in het honderdjarige bestaan van de wedstrijd en de twee Pit Walks georganiseerd op donderdag- en vrijdagavond geven het publiek de kans om door de pitlane te wandelen, binnen te kijken bij de teams en getuige te zijn van de pitstopoefeningen.
 
24 Hours of Spa 2023
24 Hours of Spa 2023
En dat is niet alles: de Fan Village, zoals altijd aan de voet van de Raidillon, wordt heruitgevonden dankzij verrassende animaties. Dat geldt ook voor de drank- en eetgelegenheden, die beter verdeeld worden over het hele circuit, met meer kwaliteit en variatie dan ooit. Op sportief gebied onderlijnen we de terugkeer van de indrukwekkende Mustang GT3 van Ford, het Amerikaanse merk dat zesmaal won tussen 1971 en 1989. BMW zal de Amerikaanse reus moeten kloppen om een 26ste (!) zege te veroveren, maar Aston Martin zal beter gewapend zijn dan ooit, terwijl Ferrari, Porsche, Audi, Lamborghini, McLaren, Mercedes-AMG en misschien zelfs Honda eveneens over sterke papieren zullen beschikken. Eens te meer kunnen slechts enkele seconden het verschil maken tussen winst en verlies. 
 
Een gevarieerd aanbod
 
Door het enthousiasme dat de eeuweditie van de CrowdStrike 24 Hours of Spa nu al opwekt, tellen de fans ongeduldig af naar de start van de ticketverkoop. Het is zover! In samenwerking met Ticketmaster, stelt organisator SRO Motorsports Group een compleet en gevarieerd aanbod voor, aangepast aan alle smaken en budgetten.
 
Spa-Francorchamps
Spa-Francorchamps
Wie de editie 2024 op de meest intense manier wil beleven, kiest waarschijnlijk voor de formule met algemene toegang en paddock. Voor amper 80 euro in voorverkoop geeft dat ticket vijf dagen lang – van woensdag 26 tot zondag 30 juni – toegang tot alle publiekszones, alle tribunes, de concerten, de paddock, de Pit Walks, alle animaties en zelfs (en dat is gloednieuw!) tot een vipzone voor het publiek die zaterdagavond wordt geopend in de Villa van Eau Rouge. Opgepast, om veiligheidsredenen is het aantal aangeboden paddocktickets gelimiteerd. Aarzel dus niet langer om uw exemplaar te reserveren!
 
Naast de tickets met Algemene Toegang (5 dagen, maar zonder toegang tot de paddock tijdens het weekend), Warming Up (3 dagen, van woensdag tot vrijdag) en Zondag (een dagticket voor de finish), innoveert SRO Motorsport Group met een ‘After Work’-ticket dat geldig is na 17 uur op donderdag 27 en vrijdag 28 juni.
 
Afspraak dus op Ticketmaster om het volledige ticketaanbod te ontdekken voor de CrowdStrike 24 Hours of Spa. Twijfel niet om bij vragen te schrijven naar het e-mailadres 24h@sro-motorsports.com.
 
CrowdStrike 24 Hours of Spa
 Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Intercontinental GT Challenge op vrijdag 22 december 2023.
  • Belgian Truck GP

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons