van der Horst

Curbstone Corse wordt 1MANIAC

Curbstone Corse
Curbstone Corse
Begonnen van nul en zes jaren later geëvolueerd tot de meest tot de verbeelding sprekende track- en test events-organisator, heeft bezieler Patrick Van Glabeke nu Curbstone van de hand gedaan op een hoogtepunt. De activiteiten, naam, logo, website, klanten- en mail-bestand van Curbstone Track Events zijn overgedragen aan een joint venture tussen SRO (51%) en RACB (49%). De raceactiviteiten van Curbstone (Curbstone Corse) worden verder gezet onder de naam van 1MANIAC.
Curbstone Track Events
Curbstone Track Events
Patrick Van Glabeke: “Zes seizoenen is Curbstone actief geweest als organisator van track- en test-events in Europa, wij hebben nieuwe normen gecreëerd voor wat betreft "customer expectations" en een hoog niveau van professionalisering geïntroduceerd. Maar na zes jaar ondernemen is een volgende etappe in de ontwikkeling noodzakelijk en dit was dus ook effectief gepland en wordt nu doorgevoerd”.


Patrick Van Glabeke - Ferrari 458 GT3
Patrick Van Glabeke - Ferrari 458 GT3
Er werd een nieuwe vennootschap opgericht, CURBSTONE nv/sa met zetel in de Aarlenstraat 53 1040 Brussel. Luduvic Colman is de Operations Manager en is te bereiken via Icolman@curbstone.net  of +32 491 39 97 48 en +32 2 287 09 85




1MANIAC
1MANIAC
Patrick Van Glabeke: “Persoonlijk ben ik niet betrokken in de aandeelhoudersstructuur van deze nieuwe vennootschap. Ik ben wel medebestuurder in deze NV en zal er op toezien dat de verdere ontwikkeling van Curbstone een succesverhaal blijft. Het seizoen 2016 werd nog in alle details voorbereid. De nieuwe crew is na een maandenlange opleiding klaar voor een zevende seizoen Curbstone Track Events. Ik zal op zo goed als alle events in 2016 aanwezig zijn”.



Curbstone Corse
Curbstone Corse
De ‘oude’ vennootschap Curbstone Track Events bvba bleef eigendom van Van Glabeke met de bestaande race-activiteiten en activa welke niet werden over gedragen. Deze verandert nu van naam naar 1MANIAC. In de loop van de komende weken en maanden zal 1MANIAC de uitgebreide en nieuwe activiteiten welke ze al een tijdje in ontwikkeling heeft in deze vennootschap, aankondigen en toelichten.

Foto's: Curbstone



Dit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Varia op woensdag 10 februari 2016.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons