van der Horst

Curbstone presenteert de nieuwe GT Tours voor 2022

De GT Tours zijn helemaal terug in 2022, met een uitgebreider aanbod en nog meer mogelijkheden. Curbstone kondigt het volledige programma voor de Benelux-events aan. In december zijn er meerdaagse reizen gepland naar de VAE en ook de nieuwe data voor Lapland voor 2023 liggen vast.
Eigenaars van ongelofelijke GT’s, sportwagens of iconische klassiekers kunnen ook dit jaar rekenen op een- of meerdaagse reizen langs enkele van de meest epische landschappen en culturele hotspots. Curbstone GT Tours, het wegprogramma van Curbstone, zal dit jaar verschillende mogelijkheden aanbieden. Van de eigentijdse autoshows die enkel in de Belux worden verwacht, tot meerdaagse reizen naar iconische locaties zoals de paddock van de TotalEnergies 24 Hours of Spa, Abu Dhabi en Dubai, en Lapland.
 
De eerste GT Tours van het jaar waren al een succes, met drie uitverkochte events op de bevroren meren van het Zweedse Lapland. Curbstone heeft echter nog veel meer in petto, te beginnen met de GT Tours in de Belux.
 
Een onderdeel van de GT Tours zijn de Portfolio-events. Portfolio is het concept van een eigentijds autosalon, dat Curbstone vorig jaar heeft gelanceerd en dat automobiele flair aan een elegante en gastronomische ontvangst koppelt, aangevuld met roadbookrally’s die de aandacht van autoliefhebbers en -verkopers hebben getrokken.


Nieuw bij Portfolio
Tussen mei en september 2022 zijn er vier edities van Portfolio gepland. Luxemburg, Brussel, Antwerpen en Gent zijn de locaties waar deze eigentijdse autosalons zullen plaatsvinden.  
 
Portfolio, in de meeste gevallen een tweedaags evenement in het weekend, wil uitgroeien tot een eigentijds autosalon waar autoliefhebbers kunnen genieten van automobile fair op topniveau. Porfolio richt zich tot verkopers en producenten van GT’s, sportwagens en luxewagens. Het geeft hen de kans om hun auto’s te showen en tegelijk te netwerken met de eigenaars en liefhebbers van deze wagens. 
 
Om beter in te spelen op de behoeften van eigentijdse auto-eigenaars zullen de Portfolio-events hen de mogelijkheid bieden om allerlei autotechnologieën te ontdekken, van verbrandingsmotoren tot hybrideaandrijvingen en elektromotoren. Een sympathieke, informele sfeer en bijeenkomsten onder autoprofessionals, bestuurders en vrienden vormen de fundamenten van het Portfolio-concept. Portfolio-weekends omvatten doorgaans een elegant cocktailfeestje op zaterdagavond met een fantastisch avondprogramma, waarvoor bestuurders zich kunnen registreren, en zullen altijd worden afgesloten met de Sunday Tour, een roadbookrally om de mooiste wegen, adembenemende locaties en exclusieve restaurants te ontdekken.

Over The Alternative
Een van de nieuwigheden van de Portfolio-events is een ruimte die volledig is gewijd aan alternatieven voor de klassieke verbrandingsmotoren. Constructeurs van prestige- en luxewagens kunnen er proefritten en seminaries aanbieden om hun jongste modellen of concept-cars te showen. Alternatieve oplossingen uit de sector staan hier centraal, met speciale aandacht voor aandrijfgehelen die de Europese CO-doelstellingen van EU-norm 2019/631 respecteren of overtreffen.
 
The Alternative is een initiatief van Curbstone Events en RACB Automotive Services.
 
Bezoekers kunnen beslissen om enkel deel te nemen aan de proefritten en seminaries van het The Alternative-programma of ook aan het Portfolio-avondprogramma en de Sunday Tour, waarbij moderne GT’s, sport- en luxewagens en iconische klassiekers centraal staan.

Andere GT Tours in 2022 en 2023
Curbstone GT Tours omvat ook andere wegprogramma’s voor 2022 en ook de eerste data voor 2023 zijn reeds gepland.
 
In juli heeft Curbstone opnieuw een epische GT Tour gepland, die eindigt in het hart van de TotalEnergies 24 Hours of Spa. Twee dagen om woeste landschappen en pittoreske wegen te ontdekken, terwijl u in een luxehotel verblijft en de autoactie tijdens de race kunt volgen vanuit de viplounge.
 
In december pakt Curbstone uit met een gloednieuw concept voor de GT Tours, dat deelnemers de mogelijkheid biedt om een onvergetelijke reis te maken en nieuwe vormen van rijden te ontdekken tussen Abu Dhabi en Dubai (VAE). Op het programma: circuittijd op het Yas Marina Circuit, een rit met een duinbuggy in de Arabische woestijn en het beste van de Dubai-levensstijl.
 
In januari en februari 2023 heeft Curbstone al GT Tours op het ijs gepland. Er worden vier ijsevenementen in het Zweedse Lapland aangekondigd. 

Curbstone Events



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op dinsdag 1 maart 2022.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons