van der Horst

Dan Ticktum en Sergio Sette Camara volgend seizoen bij NIO 333

Dan Ticktum
Dan Ticktum
NIO 333 Formula E Team is volledig rond met hun line-up. Sergio Sette Camara en Dan Ticktum zullen volgend seizoen de kleuren van het Chinese team verdedigen. Hiermee komt er ook voor Oliver Turvey een einde aan een verblijf van acht jaar bij het team.
  • Dreamdrive
Sérgio Sêtte Camara
Sérgio Sêtte Camara
Een maand geleden raakte al bekend dat Sette Camara het team vervoegde. De Braziliaan, die sinds 2020 Dragon / Penske Autosport vervoegde, moest het Amerikaans team verlaten aangezien DS binnenkomt als motorleverancier en het ook nieuwe piloten vroeg. Hiermee bleef er nog maar één plaatsje over, mogelijk voor oude rot van het team Turvey, maar nu geraakte bekend dat niet hij, maar landgenoot Ticktum het tweede zitje gaat vullen. De voormalige Red Bull- en Williams-piloot was afgelopen seizoen geregeld beter dan Turvey, wat het management ook overtuigde om hem te behouden.

Wat Turvey betreft, is het nog af te wachten. De Brit werd al gelinkt aan McLaren, maar daar zou Jake Hughes meer de voorkeur krijgen. Hiermee zit er een eind te komen aan een lange streak van Turvey in Formule E.

Foto's: Formula EDit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Formule E op dinsdag 11 oktober 2022.
  • St. Paul

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons