van der Horst

Daytona: Felipe Nasr positief getest op COVID-19

Felipe Nasr
Felipe Nasr
Terwijl het IMSA WeatherTech SportsCar Championship zich opmaakt voor de eerste wedstrijd sinds de Rolex 24 at Daytona, zit Action Express Racing al meteen met zorgen. Felipe Nasr werd namelijk positief bevonden aan Covid-19 en zal dit weekend niet aan de start verschijnen. De voormalige IndyCar-piloot Gabby Chaves werd in allerijl opgeroepen om zijn plaats in te nemen.
Action Express Racing - Cadillac DPi-V.R
Action Express Racing - Cadillac DPi-V.R
Nasr zit al sinds juni met ploegmaat Pipo Derani in Miami, omwille van het reisverbod tussen de Verenigde Staten en Brazilië, waar op dit moment anderhalf miljoen bevestigde gevallen van het coronavirus zijn. Volgens Sportscar365 zou de Braziliaan getest zijn geweest nadat hij zich onwel had gevoeld tijdens de rit richting Daytona. Ondertussen is hij weer richting Miami vertrokken, waar hij in quarantaine zal zitten. Hoewel Derani nog een week eerder met hem trainde, is het onduidelijk of ook hij getest is.

Vervanger Gabby Chaves kwam in 2018 nog uit voor Action Express Racing.

Foto's: Formula E - Rolex 24 HoursDit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in IMSA WeatherTech SportsCar Championship op vrijdag 3 juli 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Daytona.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons