van der Horst

DDS Racing met grote middelen naar finale VW Fun Cup in Zolder

DDS Racing
DDS Racing
DDS Racing, het team van West-Vlaming Daan Deschepper, zet tijdens de seizoensafsluiter van de European VW Fun Cup op Circuit Zolder niet minder dan vier Evo3-wagens in. De #11 wordt bestuurd door Dennis Smets, Dennis Vallons en Dirk Gubbels en de #372 Biplaces, winnaar van de Kronos 10 Hours of Mettet, krijgt vaste rijders Charly De Munter, Maxime en Yves Debersaques aan boord. Ook de #132, die dit seizoen al enkele keren aan de start kwam, wordt ingezet voor Robbert De Smet en Tim De Ryck.
Nieuw dit seizoen is de deelname van de #326 Biplaces, die weliswaar uitkomt in het algemeen klassement met een vierkoppige bezetting. Nicolas Tavernier, Bjorn Marit, Steve Claeys en kersvers Creventic 24H series GT4-kampioen, Jimmy De Breucker, delen de wagen. "Ik ben zeer blij om weer van de partij te zijn voor de wedstrijd op Circuit Zolder”, deelt Steve Claeys zijn vreugde. “In 2017 heb ik die race ook betwist, maar dan op de #331 Evo2 van SGRT. Dat was een positieve ervaring, dus dit weekend stond met stip aangeduid in mijn agenda."

Steve Claeys zal, net als tijdens de seizoensopener van het kampioenschap van Kronos Events op het circuit van Spa-Francorchamps, de begeleiding van zijn neef Bjorn Marit op zich nemen. "Bjorn heeft veel ervaring in de kartsport en wou naar de autosport overstappen. Laten we hopen dat de wedstrijd in droge omstandigheden zal plaatsvinden want vorige keer kregen we acht uur regen over ons heen en als eerste ervaring was dat niet ideaal. Maar wat er ook uit de hemel komt, het is wat het is en het is voor iedereen hetzelfde. We gaan er alleszins het beste van maken, want onze grootste ambitie is genieten en ons goed amuseren."Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Gregory Deguelde in VW Fun Cup op vrijdag 26 oktober 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zolder Fun Festival.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons