van der Horst

De 25 Hours VW Fun Cup met livestream op het internet

VW Fun Cup
VW Fun Cup
Bij Kronos Events heeft men geen tekort aan ideeën om de promotie van de 25 Hours VW Fun Cup te verzorgen. Ieder jaar steken onuitgegeven projecten de kop op en de grote nieuwigheid van de editie 2016 zal zeker veel van zich laten spreken. In het verleden was het al mogelijk om de racecommentatoren live via het internet te beluisteren, maar tijdens deze editie van de 25 Uur komt daar ook - voor de hele wedstrijd - beeld bij!
  • Dreamdrive
 Niet minder dan zeven camera's zullen over het circuit verspreid staan, waaronder een mobiele HF-camera, een camera (mét cameraman) aan de chicane en drie gemotoriseerde camera's. Vanaf zaterdagochtend 9 uur tot zondagavond zal het dus mogelijk zijn om de 25 Uur VW Fun Cup 2016 integraal via deze livestream op de internetsite van de European VW Fun Cup te volgen.

Naast de beelden van wat er zich op het circuit afspeelt zal deze beeldcaptatie ook - en vooral - toelaten om van de sfeer van de 25 Hours VW Fun Cup te proeven, met de pregrid van de deelnemers, de parade van de VW Oldtimers, sfeer in de paddock en actie in de pitstraat. In samenwerking met het team van speakers zullen er in de pitlane immers heel wat interviews worden afgenomen, om zo live naar de indrukken van de hoofdrolspelers van het evenement te vragen en de belangrijkste wedstrijdfeiten mee te geven.

In de livestream worden ook de vele video's die door het TV team van de European VW Fun Cup worden gemaakt verwerkt, met interviews, reportages achter de schermen, round-ups van de race en de belangrijkste racefeiten... Alles wordt zowel in het Frans als het Nederlands becommentarieerd.

Kortom, zo kan u die subtiele mix tussen sport en gezelligheid, die zo typisch is aan de VW Fun Cup, ook meemaken. Deze livestream richt zich uiteraard in de eerste plaats aan zij die de pech hebben zich op 9 en 10 juli niet naar het mooiste circuit te wereld te kunnen begeven. Maar ook de toeschouwers, rijders en teamleden ter plaatse kunnen zo het evenement live volgen, via hun tablet of smartphone.

"Ik wil iedereen van Kronos Events die aan dit project heeft meegewerkt bedanken en ik wens ook zeker de partners die in deze 'live' hebben geloofd en hebben geholpen het op poten te zetten te bedanken, in de eerste plaats de Belgian VW Club en de Volkswagen-invoerder", stelt Marc Van Dalen, directeur van Kronos Events. "Het wordt een grote première voor ons allemaal, maar ik reken op het dynamisme en de zin voor initiatief van dit kleine team die deze operatie zal leiden om er een succes van te maken. Als alles vlot verloopt is het uiteraard het doel om dat bij de 20ste editie van de 25 Uur, die in 2017 zal worden gehouden, te herhalen... Maar laat ons ons eerst maar op 2016 toeleggen!"

Surf dus vanaf zaterdagochtend naar www.vwfuncup.eu om deze unieke wedstrijd in klank en beeld live te volgen!

Kronos Events press  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons