van der Horst

De clubs, hoofdrolspelers in Shell SpaItalia

SpaItalia 2022
SpaItalia 2022
Of het bij hen nu draait om Italiaanse vier- of tweewielers, de clubs horen altijd bij de drijvende krachten van Shell SpaItalia! Hun leden missen immers nooit deze buitenkans om aan het stuur van hun auto of motor door de paddock van het Circuit de Spa-Francorchamps te paraderen, ter gelegenheid van dit festival in het teken van de trans-Alpijnse merken, of die nu modern of klassiek zijn…
Op zondag 11 juni worden de clubs dan ook opnieuw met open armen ontvangen. Ze krijgen een speciaal voor hen gereserveerde ruimte, zodat ze hun leden op de best mogelijke manier kunnen ontvangen. En wat ook leuk meegenomen is zijn de voorkeurstarieven voor de tickets, de rijsessies op de piste, of de toegang tot de parades, allemaal vanaf er meer dan 10 auto’s worden aangekondigd! 

Afspraak vanaf nu op de officiële website www.spaitalia.be, tabblad ‘Clubs’, om alle inschrijvingsvoorwaarden te lezen, maar ook op de hoogte te blijven van alle door DG Sport aangeboden voordelen, of dat nu voor auto’s dan wel motoren is.
 
Opgelet: de bestellingen moeten absoluut voor 26 mei worden doorgegeven! Maar dat zal de liefhebbers van mooie Italiaanse machines op twee of vier wielen er niet van weerhouden om actief aan dit grote volksfeest genaamd Shell SpaItalia deel te nemen!

SpaItalia



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op zondag 26 maart 2023.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons