van der Horst

De Fun Cup en Torfs Compact Machinery verlengen hun samenwerking

Leader Racing - VW Fun Cup #498
Leader Racing - VW Fun Cup #498
Ook tijdens het seizoen 2023 van de Fun Cup powered by Hankook slaan Kronos Events en Torfs Compact Machinery de handen in elkaar.
De kleuren van Torfs Compact Machinery zullen ook komend seizoen te bewonderen zijn in de communicatie van de Fun Cup en worden vanaf komend weekend, tijdens de openingsrace van het nieuwe seizoen in Mettet, op de flanken van alle deelnemende auto’s geplaatst. Op het circuit tussen Samber en Maas wordt ook de zonneband uitgerust in de kleuren van Torfs Compact Machinery.
 
Torfs Compact Machinery is een onderneming die grondverzetmachines en aanhangwagens verkoopt. Ze zijn de officiële importeur van bouwmachines in België voor Wacker Neuson, waarvan minigravers van 1 tot 15 ton en bandendumpers van 1 tot 10 ton worden aangeboden, maar ook voor de merken Kramer, Vlemmix Aanhangwagens en Promove Demolition. Ze verkopen ook machines van Steelwrist.
 
Torfs Compact Machinery
Torfs Compact Machinery
“De voortzetting van onze samenwerking is een bewijs van het wederzijdse vertrouwen tussen Kronos Events en Torfs Compact Machinery”, reageert Marc Van Dalen, CEO van Kronos Events. “Benoit zorgt niet alleen voor de goede sfeer in de paddock maar tegelijk hanteert hij een bijzonder professionele aanpak. Zijn profiel en dat van zijn succesvolle bedrijf past dus perfect bij onze organisatie en ik ben dan ook in de wolken dat er een vervolg komt voor onze samenwerking.”
 
Benoit Dupont is niet alleen een autosportliefhebber in hart en nieren, de man uit Schilde is een paar jaar geleden verliefd geworden op de Fun Cup powered by Hankook. “Het is deels uit die liefde en sympathie voor de discipline dat deze samenwerking tot stand is gekomen”, aldus Benoit. “De paddock van de Fun Cup is een uitstekende plaats om te netwerken, al blijft ik uiteraard in de eerste plaats geconcentreerd op mijn rol aan het stuur. Een opportuniteit zal ik echter niet laten liggen. Tijdens het eerste seizoen van onze samenwerking heb ik een goede band opgebouwd met Kronos Events en Marc Van Dalen en daarom was een vervolg vanzelfsprekend. Laat ons hopen dat dit seizoen minstens even vlot verloopt!”
Mikken op het algemene podium 
#498 Compact Machinery by Leader
#498 Compact Machinery by Leader
Zoals hij zelf zegt: Benoit Dupont blijft in de eerste plaats een rijder uit de Fun Cup powered by Hankook. Samen met Leader Racing komt hij niet zonder ambitie aan de start: “Onze verwachtingen zijn positief maar realistisch, want de concurrentie is van een bijzonder hoog niveau. Toch weten we dat we kunnen meespelen voor het algemene podium, zeker omdat we ons afgelopen winter versterkt hebben met namen als Frank Thuriaux voor de strategie en Michael Taeymans in de technische afdeling.”
 
Op de #498 Compact Machinery by Leader vormt hij een team met Tristan Földesi, Edouard Chevalier en Enzo Ferrari. “Ik kijk enorm uit naar een derde seizoen samen met Tristan, in wie ik meer en meer vertrouwen heb, maar ook om opnieuw een team te vormen met Edouard en Enzo. Tot slot wil ik ook Philippe Willems en Baudouin Feron bedanken voor alle inspanningen die ze geleverd hebben. Samen zullen we van dit seizoen een succes maken!”

Fun Cup pressDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Fun Cup op woensdag 22 maart 2023.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons