van der Horst

De Hankook 25 Hours Fun Cup weer naar zijn oorspronkelijke datum in 2024

Clubsport Racing - Fun Cup #415
Clubsport Racing - Fun Cup #415
Goed nieuws aan de vooravond van de 25ste editie van de Hankook 25 Hours Fun Cup: nog voor de lichten op het Circuit de Spa-Francorchamps op groen worden gezet, is de datum voor de editie van volgend jaar al gekend. Afspraak op 5, 6 en 7 juli 2024!
Door de nieuwe datum voor de Grote Prijs Formule 1 van België heeft de kalender van het Circuit de Spa-Francorchamps dit seizoen een nieuw gezicht gekregen. Verschillende wedstrijden georganiseerd in de zomervakantie kregen een nieuwe datum en ook de Hankook 25 Hours Fun Cup wordt om die reden een week later dan gewoonlijk betwist.
 
De nieuwe datum voor 2023 zal echter een uitzondering op de regel blijven. In 2024 keert de langste race ter wereld immers terug naar zijn vertrouwde datum tijdens het tweede weekend van juli. De 26ste editie vindt met andere woorden plaats op 5, 6 en 7 juli.
 
“Ik ben in de wolken om nu al de datum voor de volgende editie te kunnen aankondigen”, reageert Marc Van Dalen, CEO van Kronos Events. “Het is niet alleen een goede zaak voor onze teams en onze rijders, die hun vertrouwde datum op de kalender zullen terugvinden, maar ook voor het team van Kronos Events, dat het evenement weer op de gebruikelijke, iets eenvoudigere manier zal kunnen organiseren. En het betekent vooral dat we vanaf zondagavond kunnen aftellen naar de volgende editie!”
 
Voor we aftellen naar de editie van 2024, is er komend weekend natuurlijk de 25ste editie van de Hankook 25 Hours Fun Cup op het mooiste circuit ter wereld. Zin om deel uit te maken van het feest? Tickets kunnen aangekocht worden via de website 25hours.be.

Fun Cup press



  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons