van der Horst

De officiële testdag van het nieuwe seizoen op vrijdag 24 maart

Acome Racing - VW Fun Cup #4
Acome Racing - VW Fun Cup #4
Na een seizoen dat alle verwachtingen heeft ingelost, opent de VW Fun Cup powered by Hankook de campagne van 2023 naar goede gewoonte met de Kronos 8 Hours op het Circuit Jules Tacheny de Mettet. De testdag die eerst was gepland op zondag 19 maart, exact één week voor de openingsrace, wordt uiteindelijk georganiseerd op vrijdag 24 maart.
  • Powercars
De officiële testdag van de VW Fun Cup powered by Hankook is een première voor het kampioenschap van organisator en promotor Kronos Events. Het doel is tweeledig: enerzijds de mogelijkheid bieden om perfect voorbereid aan de start te staan van het nieuwe seizoen en anderzijds om nieuwe rijders in perfecte omstandigheden, op een circuit dat zich daar perfect toe leent, te laten proeven van de verslavende racekever.
 
Om logistieke redenen en op vraag van de teams wordt die testdag niet langer op zondag 19, maar wel op vrijdag 24 maart georganiseerd, net voor de aftrap van de eerste race dus. Een perfecte manier om al eens kennis te maken met het peloton dat in 2023 de degens met elkaar zal kruisen!

Foto: Letihon.be  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons