van der Horst

De Supercar Challenge en Syntix

Syntix
Syntix
Sinds de lancering is high-end smeermiddelproducent SYNTIX Innovative Lubricants trotse partner van het Supercar Challenge kampioenschap. Inmiddels rijdt bijna een kwart van het GT deelnemersveld op de hoogwaardige SYNTIX producten, verschillende van PAO en Ester gebaseerde motoroliën tot superieure versnellingsbakolie en koelvloeistoffen.
  • LTF
Pieter Dubois-Thierry Verstraete-Nick Catsburg
Pieter Dubois-Thierry Verstraete-Nick Catsburg
Nieuw in het assortiment zijn additieven, van octane-booster tot een sterk reinigende engine-flush. In samenwerking met raceteams blijft SYNTIX Innovative Lubricants haar producten monitoren en doorontwikkelen om zo de hoogste kwaliteit in de markt te blijven bieden. JR-Motorsport, Speedtec Motorsport, EMG Motorsport, Bas Koeten, Curbstone, D&F Engineering, BT Racing, Lammertink Racing, Cor Euser Racing, V-Max Racing en NSC Motorsports zijn enkele voorbeelden van teams die voor SYNTIX Innovative Lubricants hebben gekozen in de behoefte naar hoge kwaliteit smeermiddelen voor de
Verstraete-Dubois - Lamborghini Gallardo GT3
Verstraete-Dubois - Lamborghini Gallardo GT3
veeleisende autosport. Het bedrijf bezit passie voor de autosport en staat ieder autosport team graag te woord voor een persoonlijk advies of aanbod van hun smeermiddelen die zelfs onder de hevige omstandigheden van het Supercar Challenge kampioenschap optimaal blijven presteren. Pieter Dubois is altijd aanwezig tijdens de evenementen als aanspreekpunt en om de producten uit te leveren aan de teams.

Syntix Press
Foto's: Martijn Wouters - Supercar Challenge - NSC Motorsports
Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Supercar Challenge op zondag 8 juni 2014.
  • MF Racing

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons