van der Horst

De Trophée Nostalgie als kader voor de Franse politieserie ‘Face à Face’

VW Fun Cup #152 - Face à Face
VW Fun Cup #152 - Face à Face
Het Circuit de l’Anneau du Rhin lijkt komend weekend wel op het Hollywood van de autosport! In het kader van de Trophée Nostalgie, zesde manche van de VW Fun Cup powered by Hankook, vormt het circuit in de Elzas het decor voor een opname van de Franse politieserie ‘Face à Face’, die binnenkort te zien is in België.
‘Face à Face’ is een Franse serie die vanaf vorig jaar werd uitgezonden op France 3 en per aflevering gemiddeld 3,9 miljoen kijkers telt. Constance Gay en Claire Borotra, de twee actrices in de hoofdrol, komen tijdens de zevende aflevering van het tweede seizoen de misdaad bestrijden op het Circuit de l’Anneau du Rhin. Het wordt met andere woorden een uniek weekend voor de VW Fun Cup powered by Hankook!

Face à Face
Face à Face
De opnames starten op donderdag en kennen zaterdag hun apotheose tijdens de startprocedure van de VW Fun Cup. Voor de opnames worden twee startsimulaties gesimuleerd alvorens het licht definitief op groen gaat voor de wedstrijd van acht uur op het Franse circuit. Zo kunnen de deelnemers aan het kampioenschap van Kronos Events zich heel even allemaal een filmster voelen.

De aflevering draait om de Franse actrice Jeanne Ruff, een jonge racepilote uit de VW Fun Cup. Ze zit aan het stuur van de #152 Blacome Racing – een knipoog naar het team van Manu Nava en Patrick Bovy – en wordt voor het echte racewerk vervangen door niemand minder dan… Camille Mazuin!

U heeft het begrepen: de Trophée Nostalgie 2022 wordt een wedstrijd om nooit meer te vergeten. En er is nog meer goed nieuws: ‘Face à Face’ wordt binnenkort uitgezonden op een Belgische zender, al zal het nog even geduld oefenen zijn om de aflevering over de VW Fun Cup te ontdekken…

VW Fun Cup press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in VW Fun Cup op donderdag 15 september 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Trophée Nostalgie.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons