van der Horst

De volgende stap in uw carrière: Kronos Tyres op zoek naar versterking

Stéphane Lefebvre - Citroën C3 Rally2
Stéphane Lefebvre - Citroën C3 Rally2
Kronos Tyres heeft de wind in de zeilen. Om zijn expansie verder kracht bij te zetten, kondigt de officieel verdeler van competitiebanden van Michelin en Hankook aan dat het op zoek is naar toegewijde versterkingen. Houdt u van de geur van benzine en (vooral) rubber? Droomt u van een carrière in de autosport? Dan is dit misschien de kans van uw leven!
DPW Racing - Fun Cup #381
DPW Racing - Fun Cup #381
Autosport is en blijft razend populair in ons land en het succes van Kronos Tyres is daar natuurlijk nauw aan verbonden. De bandenverdeler uit Namen geeft u de kans om mee te surfen op die golf van succes door deel uit te maken van het team. De zogenaamde 'Event Leaders' zullen in samenwerking met Marc Van Dalen (CEO Kronos) en Charles-Antoine Hastir (Kronos Tyres Manager) verantwoordelijk zijn voor verschillende kampioenschappen, zoals onder andere het Belgisch rallykampioenschap, de Porsche Carrera Cup Benelux of de Kronos Fun Cup. Af en toe geven we afspraak op kantoor, maar u zult vooral tijdens het weekend kunnen genieten van uw favoriete sport!

Kronos Tyres is op zoek naar een 'plantrekker' met zin voor organisatie en een sterke persoonlijkheid. Tweetalig zijn is verder een must (Duits of Engels is een pluspunt). Voelt u zich geroepen? Grijp dan de koe bij de horens en contacteer Kronos Tyres (info@kronosracing.com)!

Kronos Tyres zoekt versterking

Publireportage, foto's Club Superstage vzw, Jacques LetihonDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op dinsdag 26 september 2023.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons