van der Horst

De VW Fun Cup en Autosport.be slaan de handen in elkaar

McDonald's Racing - VW Fun Cup #260
McDonald's Racing - VW Fun Cup #260
De European VW Fun Cup staat voor een van de sterkste seizoenen uit zijn geschiedenis, een resultaat dat mede te danken is aan de inbreng van nieuwe, Vlaamse teams in het kampioenschap van Kronos Events. Om nog meer Vlamingen warm te maken voor een combinatie van adrenaline en fun, werd er afgelopen winter een akkoord gevonden met Autosport.be, een van de meest vooraanstaande Vlaamse autosportwebsites.
  • Powerkit.shop
Wie komend seizoen deelneemt aan de VW Fun Cup, een wedstrijd bijwoont – de toegang is overal volledig gratis – of een foto- of videoreportage bekijkt, zal opmerken dat de wagens voortaan een sticker dragen van Autosport.be, een autosportwebsite die al bijna twintig jaar nieuws heet van de naald brengt over uw favoriete sport. “De European VW Fun Cup kwam in het verleden minder in de aandacht in het noorden van het land, maar deze samenwerking zal ervoor zorgen dat wij daar mee verandering in brengen”, geeft hoofdredacteur Martijn Wouters aan. “De evolutie die de competitie heeft doorgemaakt, is voor ons een uitgelezen moment om aan een stevige coverage te werken om de VW Fun Cup meer zichtbaarheid te geven in Vlaanderen.”

Clubsport Racing - VW Fun Cup #114
Clubsport Racing - VW Fun Cup #114
Concreet zullen de Vlaamse teams en rijders, maar ook de VW Fun Cup in het algemeen, tijdens het komende seizoen op de voet gevolgd worden, en dat niet alleen tijdens de raceweekends. Na afloop van elke wedstrijd worden de opmerkelijkste Vlaamse prestaties in de schijnwerpers geplaatst en krijgen de Vlamingen een fotoalbum op de website. Bovendien worden er tussendoor, naast de persinformatie vanuit de organisatie, ook interviews met Vlaamse deelnemers of andere interessante artikels gepubliceerd. “We staan voor een van de meest opwindende seizoenen uit de geschiedenis van ons kampioenschap, en daar zijn we bijzonder fier op”, reageert een opgetogen Marc Van Dalen, CEO van Kronos Events. “Mede dankzij Autosport.be zal nu ook Vlaanderen de kwaliteiten van de VW Fun Cup beter leren kennen. Dat is uiteraard een uitstekende zaak, aangezien we in de nabije toekomst nog meer Vlaamse teams hopen te overtuigen om bij ons te komen racen.”

Tijdens de Kronos 8 Hours of Mettet, openingsmanche van de European VW Fun Cup die komend weekend plaatsvindt, zullen alvast twee journalisten van Autosport.be aanwezig zijn. Aarzel dus beslist niet om hen aan te spreken!

Foto: Kronos Events - LetihonSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in VW Fun Cup op dinsdag 19 maart 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Kronos 8 Hours of Mettet.
  • VR Racing

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons