van der Horst

De VW Fun Cup en Torfs Compact Machinery samen in zee in 2022

#465 Compact Machinery by Leader
#465 Compact Machinery by Leader
De VW Fun Cup powered by Hankook biedt een erg mooi communicatieplatform aan. Een nieuw bewijs daarvan wordt geleverd door de nieuwe samenwerking die Kronos Events, promotor van het kampioenschap, tot stand heeft gebracht met Torfs Compact Machinery vanaf het seizoen 2022!
De naam van de kersverse partner is al enkele jaren gelinkt aan de competitie met de spectaculaire racekevers. Bedrijfsleider Benoit Dupont staat aan de vooravond van zijn derde seizoen – aan het stuur van de #465 ingeschreven door Leader Racing – maar geeft nu met het bedrijf uit Gellingen nieuwe dimensie aan zijn betrokkenheid in de VW Fun Cup powered by Hankook.

Torfs Compact Machinery is een onderneming die grondverzetmachines en aanhangwagens verkoopt. Ze zijn de officiële importeur van bouwmachines in België voor de merken Wacker Neuson, Kramer, Indespension en Promove Demolition. Ze bieden ook machines van Gehl en Steelwrist aan.

Torfs Compact Machinery
Torfs Compact Machinery
“Door deel te nemen aan de VW Fun Cup heb ik de troeven van het kampioenschap leren kennen en werd het dan ook een uitstekende keuze om onze twee bedrijven aan elkaar te linken”, klinkt het bij de zaakvoerder uit Schilde. “Ik ben dan ook heel gelukkig om voor het eerst niet alleen uit te kijken naar het sportieve aspect van dit geweldige kampioenschap, maar ook naar de vruchten die ik ongetwijfeld zal kunnen plukken van dit partnerschap.”

“Het wordt een memorabel seizoen voor de VW Fun Cup powered by Hankook en de aankondiging van de samenwerking met Torfs Compact Machinery is daar een nieuw bewijs van”, reageert een opgetogen Marc Van Dalen, CEO van Kronos Events. “Dit nieuws doet me enorm veel plezier en we zullen dan ook alles in het werk stellen om een jarenlange samenwerking tot stand te brengen.”

De kleuren van Torfs Compact Machinery zullen dus vanaf komend seizoen te bewonderen zijn in de communicatie van de VW Fun Cup en worden vanaf de openingsrace van het nieuwe seizoen, op 19 en 20 maart op het Circuit Jules Tacheny de Mettet, op de flanken van alle deelnemende auto’s geplaatst.

VW Fun Cup pressDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in VW Fun Cup op dinsdag 15 februari 2022.
  • 24 Hours of Zolder

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons