van der Horst

DF1 Racing verlengt contract met Nicolò Rocca en Grapos Softdrinks

Nicolò Rocco
Nicolò Rocco
DF1 Racing heeft besloten het contract met rijder Nicolò Rocca en hoofdsponsor Grapos Softdrinks te verlengen. De Italiaan zal rijden met de #22 Grapos Softdrinks Camaro in de EuroNASCAR PRO-klasse.
Na de ondertekening van Patrick Lemarié en Simon Pilate voor het 2021-seizoen van de NASCAR Whelen Euro Series, heeft DF1 Racing nog meer goed nieuws te melden. Nicolò Rocca verlengde zijn contract bij het Oostenrijkse team en zal de nummer 22 besturen in het EuroNASCAR PRO-kampioenschap. Trouwe sponsor Grapos Softdrinks verlengde ook zijn contract met DF1Racing. Naast Grapos Softdrinks heeft Itarle, de sponsor van Nicolò Rocca, bevestigd dat ze hem verder zullen steunen.

Nicolò Rocco
Nicolò Rocco
Rocca reed afgelopen seizoen voor het eerst bij het Oostenrijkse team en wilde heel graag de samenwerking verderzetten. "Het voelt erg goed om bevestigd te worden voor 2021. Het wordt een geweldig seizoen", aldus Rocca. "Ik heb er vertrouwen in dat ik dankzij het harde werk van DF1 Racing, de juiste uitrusting zal hebben voor elke race. Het management van DF1 heeft veel vertrouwen in mij en er is maar één manier om hun vertrouwen terug te betalen... Ik kan niet wachten tot de strijd begint!"

Nicolò Rocca is een van de meest ervaren NASCAR-rijders in Europa. Hij maakte zijn EuroNASCAR PRO-debuut in 2013. In 71 races behaalde hij vier overwinningen, veertien podiumplaatsen en vijf poleposities. Hij werd derde in het algemeen klassement van het EuroNASCAR Pro-kampioenschap in 2019.


Foto: NASCAR Whelen Euro Series / Stephane Azemard 



Dit artikel werd gepubliceerd door Imaani Barée in Nascar Whelen Euro Series op donderdag 11 maart 2021.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons