van der Horst

Dijon: PK Carsport klaar voor derde ronde van de GT2 European Series

PK Carsport - Audi R8 LMS GT2
PK Carsport - Audi R8 LMS GT2
Volgend weekend zijn we toe aan de derde van zes manches van de GT2 European Series. Natuurlijk vinden we op de grid de PK Carsport Audi R8 LMS GT2 die momenteel de derde plaats in de Pro-Am klasse bezet. Peter Guelinckx en Stienes Longin gaan er echter alles aan doen om die positie te verbeteren. Dertien wagens prijken er op de inschrijvingslijst voor de derde manche die doorgaat op het circuit van Dijon.
  • De Swert Opticiens
Manthey Racing - Porsche GT2 RS CS Evo
Manthey Racing - Porsche GT2 RS CS Evo
Voorlopig toonde KTM zich dit seizoen de sterkste tegenstander van de Audi’s en onze landgenoot Nicolas saelesn behaalde samen met Stefan Rosina de overwinning in de tweede race bij de vorige manche. Ook Akkodis ASP Team is terug met hun Mercedes-AMG GT2 en voor het eerst zien we in de klasse Manthey Racing met een Porsche GT2 RS CS Evo. Nieuw in de Am klasse is dan weer het Franse CMR dat een Lamborghini Huracan Supertrofeo Evo 1 inzet voor Georges Cabanne.

Foto's: Fanatec GT2 European SeriesDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op dinsdag 13 juni 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Dijon.
  • St. Paul

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons