van der Horst

Dinamic GT keert terug naar Porsche

Dinamic GT Huber Motorsport - Porsche 911 GT3-R (992)
Dinamic GT Huber Motorsport - Porsche 911 GT3-R (992)
Vorige week raakte bekend dat de nieuwbakken relatie tussen Dinamic GT en Ford voor de Fanatec GT World Challenge Europe vroegtijdig stopgezet werd. Dit kwam toch aan als een verrassing. Toch gaf het Italiaanse team in een bericht mee dit jaar aan de start te zullen verschijnen met Porsche. Alleen weten we nog niet precies waarin ze zullen aantreden.
  • Skylimit Events
Het was een verrassing die breuk tussen Dinamic GT en Ford. Het Italiaanse team had zelfs al wat testen afgewerkt met de gloednieuwe Mustang GT3, tot het vorige week de stekker uit het programma trok. En dat dit toch een pijnlijke breuk was, bleek uit het bericht dat Dinamic vandaag de wereld instuurde. Daarenboven bevestigde men daarin ook de terugkeer naar Porsche. Waar men aan de start komt is nog niet geweten. Vermoed wordt in de Fanatec GT World Challenge Europe, als men naar voorgaande seizoenen kijkt, maar dat zal volgende week tijdens de pre-seasontests in Paul Ricard vermoedelijk duidelijk worden.

Foto: Geert FranquetDit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in GT World Challenge Europe op dinsdag 27 februari 2024.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons