van der Horst

Diriyah: Norman Nato eindigt de tweede training als snelste

Norman Nato - Andretti Formula E
Norman Nato - Andretti Formula E
De tweede vrije training voor de Diriyah E-Prix werd overdag gehouden en daar kwam Norman Nato als snelste uit. De Andretti Formula E-rijderhield hiermee Maximilian Günther (Maserati) en teamgenoot Jake Dennis achter zich. Ook Stoffel Vandoorne (DS Penske) deed het niet onaardig met een zesde tijd.
Geregeld en verrassend bovenaan de tabellen:n de bolides van Mahindra. Zowel Edoardo Mortara als Nyck de Vries lieten hun kunnen zien, maar deemsterden wel weer weg naar het einde van de sessie. Dat was vooral met dank aan de heren van Andretti Formula E. Dennis liet snelle ronden optekenen, al waren Nato en Günther sneller dan de verdedigende kampioen. Ook Sébastien Buemi (Envision Racing), die gisteren zijn wagen moest parkeren, was snel weer bij de pinken met plek vier.

Mitch Evans (Jaguar) eindigde als vijfde en Vandoorne als zesde. Een goed teken dat de DS Penske wagen goed rendeert tot nog toe na de updates tijdens de herfst. Maar of het hem ook gaat helpen tijdens de kwalificaties, zullen we vanmiddag weten. Die zullen van start gaan om 13.25 uur.

Foto: Formula E



Dit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Formule E op vrijdag 26 januari 2024 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Riyadh 1.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons