van der Horst

DMV Münsterlandpokal: Vita4One Racing Team en Bentley Motorsport aan de start van de laatste VLN race

Bentley Continental GT3
Bentley Continental GT3
Na hun comeback afgelopen weekend in Zolder, heeft Vita4One nu ook zijn groenzwarte BMW ingeschreven voor de laatste VLN race van het seizoen die komend weekend plaatsvindt. Rijders van dienst zijn ditmaal Jens Klingmann, Niki Mayr-Melnhoff en opnieuw Yelmer Buurman. Ook weer er bij is de officiële Bentley Continental GT3 van Guy Smith, Steven Kane en Andy Meyrick, die voor de tweede maal op verkenning komt ter voorbereiding van de 24 uren race volgend jaar.
  • Heinz Performance
Vita4One Racing Team - BMW Z4
Vita4One Racing Team - BMW Z4
Andere kandidaten op de zege zijn de Frikadelli Racing Porsche 911 GT3 R, de Manthey Racing Porsche 911 GT3 R met onder meer Fred Makowiecki aan het stuur, de twee BMW’s van Walkenhorst Motorsport, de Dörr Motorsport McLaren MP4-12C, de Ford GT van Alzen/Schwager alsook drie Mercedes SLS. Vele topteams laten echter de DMV Münsterlandpokal wedstrijd links liggen, en dus verschijnen Phoenix Audi, Schubert BMW, Black Falcon Mercedes of ROWE Mercedes ditmaal niet aan de start.  

Van Belgische zijde is er de deelname van de meest Belgische der Finnen, Markus Palttala op een Porsche 911 GT3 Cup, Frederic Ledoux op een BMW 125i, Franz-Josef Georges op een BMW  330i alsook die van de Toyota’s GT86 van Muytjens/Brody/Dujardin en Stessens K./Stessens L./Stessens M./Eeckelaert.

Foto's: VLN & Marnik MouchaersSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in VLN Langstreckenmeisterschaft Nürburgring op donderdag 23 oktober 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting DMV Münsterlandpokal.
  • Shopa

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons