van der Horst

Dolby en Plowman verhuizen van Nissan naar McLaren

Blije gezichten bij Craig Dolby en MRS GT Racing
Blije gezichten bij Craig Dolby en MRS GT Racing
Craig Dolby en Martin Plowman zullen dit seizoen de tweede McLaren 650S GT3 van Garage 59 in de Blancpain Sprint Cup bemannen en dus uitkomen voor het officieuze fabrieksteam van de Britse constructeur. Dolby, Belgisch Formule Renault 1.6-kampioen uit 2006, werkte vorig jaar als JRM/Nissan-fabrieksrijder nog het volledige seizoen af aan boord van een GT-R Nismo GT3, maar was voor dit jaar nog op zoek naar een stuur. Plowman, die voornamelijk in de VS actief is, racete vorig jaar al samen met zijn landgenoot Dolby in de Blancpain Endurance Series. Het duo blijft dus samen, al betreft ditmaal een programma in de Blancpain Sprint Cup.
Garage 59 - McLaren 650S GT3
Garage 59 - McLaren 650S GT3
Sean Walkinshaw, de derde man van het trio, ging verder met Nissan en betwist dit jaar voor RJN als 'Nismo Athlete' de volledige Blancpain GT Series. Zoals eerder reeds werd aangekondigd zal de andere Garage 59 McLaren 650S GT3 komend weekend in Misano worden bemand door Alvaro Parente en Rob Bell

Foto's: Arne Simons & Vincent WoutersSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Sprint op dinsdag 5 april 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Misano.
  • Circuit Zolder

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons