van der Horst

Domec Racing en Traxx Racing Team naar Zandvoort

Domec Racing - Radical RXC
Domec Racing - Radical RXC
Dit weekend vindt op Circuit Zandvoort de eerste manche van de Supercar Challenge plaats. Geen prototypes in Nederland aangezien de GT & Prototype Challenge later op het seizoen van start gaat, maar in twee races van één uur nemen de deelnemers in de GT divisie, Supersport divisies en sportdivisie het tegen elkaar op. Alhoewel de Belgen toestemming kregen om de grens over te steken blijft de Belgische deelname aan die eerste manche bescheiden met de aanwezigheid van Domec Racing en Traxx Racing Team.
  • Shopa
Traxx Racing - Peugeot RCZ
Traxx Racing - Peugeot RCZ
Domec Racing zet de spectaculaire Radical RXC in voor onze landgenoot Patrick Engelen en de Franse racelegende Philippe Haezebrouck. Die laatste nam al meerdere malen deel aan de etmalraces in Le Mans en op de Nürburgring. Traxx Racing Team is een vaste deelnemer aan de Supercar Challenge en de gekende Peugeot RCZ Cup krijgt opnieuw de sporen van Chris Voet en Bart van den Broeck. Tweeëntwintig wagens staan er op de voorlopige inschrijvingslijst. De timing van de openingsraces op Circuit Zandvoort vindt u in een eerder artikel.  

Foto's: Martijn Wouters & Niels VaeckSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Supercar Challenge op woensdag 7 april 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Openingsraces.
  • St. Paul

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons