van der Horst

Donderdag de digitale versie van de RACB Awards 2021

RACB Awards logo
RACB Awards logo
Net zoals vorig jaar maakt de gezondheidscrisis de traditionele ceremonie van de RACB Awards onmogelijk. Het evenement zal dan ook in een digitale versie georganiseerd worden op donderdag 30 december om 20h30. Alle autosportfans kunnen de ceremonie volgen op www.racb.com. Gaëtan Vigneron en Cynthia Reekmans zullen terugblikken op het voorbije seizoen. Op het einde van de uitzending zullen we weten wie de Driver of the Year is.
  • Prospeed Competition
De verantwoordelijken van de Federatie hebben lange tijd gehoopt alsnog het jaarlijkse feest voor de Belgische autosportliefhebbers te kunnen organiseren. De ceremonie was veelbelovend met de viering van het 125-jarige bestaan van de RACB. Helaas moet men rekening houden met de gezondheidscrisis. Deze donderdag, om 20h30, zullen we de RACB Awards 2021 Digital Edition kunnen volgen via onze tablet, laptop of smartphone.

"Net zoals vorig jaar, presenteren we aan de autosportfans een programma gepresenteerd door Gaëtan Vigneron en Cynthia Reekmans," vertelt Xavier Schène, de General Manager van RACB Sport.

"François Cornelis, de President van de RACB, zal hulde brengen aan het 125-jarig bestaan van ons instituut, waarna de Belgische autosport gevierd zal worden. Naast de traditionele bekroningen zoals de Rookie of the Year of het Team of the Year, zal een persoonlijkheid gehuldigd worden met de Honorary Mention. De uitzending zal afgesloten worden met de lang verwachte 'Driver of the Year' uitreiking, toegekend op basis van de stemmen van gespecialiseerde autosportjournalisten."

Donderdag 30 december afspraak om 20h30 op www.racb.com

RACB



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op dinsdag 28 december 2021.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons