van der Horst

Donington: Eerste zege voor nieuwe Aston Martin Vantage GT3

TF Sport - Aston Martin Vantage GT3
TF Sport - Aston Martin Vantage GT3
Jonny Adam en Graham Davidson schonken dit weekend de nieuwe Aston Martin Vantage GT3 een eerste zege in het Britse GT kampioenschap. Zij wonnen met het TF Sport exemplaar de twee uur durende race op Donington Park.
  • Powercars
Multimatic Motorsports - Ford Mustang GT4
Multimatic Motorsports - Ford Mustang GT4
Graham Davidson vertrok van op de pole en reed aanvankelijk naar een comfortabele voorsprong van 3 seconden maar zag dan Shaun Balfe (Balfe Motorsport McLaren 720S GT3) zijn achterstand goed maken. Na de pitstop behield de Aston Martin een nipte voorsprong op de McLaren en uiteindelijk kwam Adam als eerste over de lijn met 3,4 seconde voorsprong op Rob Bell die het stuur had overgenomen van Balfe. De Barwell Motorsport Lamborghini Huracan GT3 Evo van Johnny Cocker en Sam de Haan vervolledigde het podium. De Multimatic Motorsports Ford Mustang GT4 van Sebastian Priaulx en Scott Maxwell was primus in de GT4 klasse.

Foto's: British GT
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in British GT Championship op maandag 24 juni 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Donington Park.
  • Shopa

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons