van der Horst

Dries Vanthoor en Fred Vervisch behouden vertrouwen Audi Sport

Audi R8 LMS GT3 Evo
Audi R8 LMS GT3 Evo
Audi Sport Customer Racing telt in 2019 opnieuw twee landgenoten in zijn rangen. Dries Vanthoor en Frédéric Vervisch blijven aan boord bij de Duitse constructeur voor een tweede seizoen. Ze krijgen elf collega's, waaronder ook twee nieuwkomers: onze noorderbuur Niels Langeveld (WTCR) en de Italiaan Matia Drudi (GT3).
Voortaan moet de klantenafdeling van Audi Sport opgedeeld worden in twee takken: die van het WTCR (met onze landgenoot Fred Vervisch, maar ook Jean-Karl Vernay, Gordon Shedden en nieuwkomer Niels Langeveld) en die van het GT3-gebeuren. West-Vlaming Vervisch is de enige die beide combineert. In de R8 LMS GT3 Evo krijgt hij het gezelschap van Dries Vanthoor, maar ook van Kelvin van der Linde, Christopher Mies, Frank Stippler, Markus Winkelhock, Christopher Haase, Pierre Kaffer en nieuwkomer Matia Drudi, afkomstig uit de Porsche Supercup.

Amazone Rahel Frey is de dertiende naam op de lijst: zij zal dienst doen als coach in de Audi R8 LMS Cup en zelf ook racen in Aziatische kampioenschappen.

Audi Sport heeft daarnaast ook al zes DTM-rijders vastliggen voor komend seizoen: gewezen kampioenen René Rast en Mike Rockenfeller, maar ook Loïc Duval, Robin Frijns, Nico Müller en Jamie Green. Enkel bij WRT ontbreken voorlopig twee namen...

Foto: Audi Sport Customer Racing

 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Gregory Deguelde in Blancpain GT Series op woensdag 13 februari 2019.
  • Powercars

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons