van der Horst

DTM Zolder: Loek Hartog primus op vrijdag

Loek Hartog - Bas Koeten Racing
Loek Hartog - Bas Koeten Racing
Loek Hartog (Bas Koeten Racing) trok op Circuit Zolder zijn goede vorm door bij de vrije trainingen voor de manche in het voorprogramma van het eerste DTM-weekend. De Nederlander besloot beide sessies op de eerste plaats, voor de andere Pro, Morris Schuring (GP Elite). Eerder op de dag was het Speedlover-Am Gilles Smits die de op één na snelste tijd liet optekenen, maar toen was de piste nog vrij vettig.
Huub van Eijndhoven - JW Raceservice
Huub van Eijndhoven - JW Raceservice
Huub van Eijndhoven (JW Raceservice) was tweemaal snelste in ProAm, de wederoptredende Nederlander hield in de laatste training Nicolas Vandierendonck (EMG Motorsport) achter zich in zijn klasse. Steven van Rhee (GP Elite) was in de eerste sessie beste in de Cayman-klasse, maar in de late namiddag herstelde teamgenoot Thierry Vermeulen de orde in zijn rijk.


Morgen staat vanaf 11u30 de kwalificatie op het programma, waarna de eerste sprintrace van een halfuurtje de dag besluit vanaf 15u20.

--- Uitslag Vrije Training 1 Porsche Carrera Cup/Sprint Challenge Benelux (pdf) ---
--- Uitslag Vrije Training 2 Porsche Carrera Cup/Sprint Challenge Benelux (pdf) ---

Foto's: Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Porsche Carrera Cup Benelux op vrijdag 9 oktober 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zolder DTM.
  • G&A Motors Motorsport

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons