van der Horst

DTM Zolder tweemaal met publiek!

Robin Frijns - Abt Audi RS5 DTM
Robin Frijns - Abt Audi RS5 DTM
Viermaal achthonderd toeschouwers kunnen de komende weekends getuige zijn van de DTM-actie op Circuit Zolder. Dat heeft de organisatie van het kampioenschap laten weten in een persbericht. De tickets kunnen met onmiddellijke ingang besteld worden op de DTM Ticket Shop (tickets.dtm.com) en de DTM Ticket Hotline (+49 1806 386 386).
De zevende én achtste DTM-manche van dit uitzonderlijke seizoen 2020 worden tijdens de weekends van 10-11 oktober en 17-18 oktober georganiseerd op het circuit van Zolder. Op vrijdag wordt er achter gesloten deuren voorbereid, maar op zaterdag en zondag worden telkens achthonderd toeschouwers toegelaten.

Start 2019 DTM Zolder Race 2
Start 2019 DTM Zolder Race 2
Op tribune T3b zijn driehonderd tickets per dag beschikbaar aan 50 euro per persoon (60 met parkeerplaats). Vijfhonderd toeschouwers mogen per dag plaatsnemen op tribune T3a, aan 30 euro per persoon (40 met parkeerticket). Het gaat respectievelijk om de overdekte en niet-overdekte hoofdtribunes aan start-finish. Maskerdracht is verplicht als u naar Circuit Zolder wil afzakken voor de DTM-races.

Nico Müller (Audi) is de huidige leider in het DTM-kampioenschap. Hij wordt achternagezeten door merkgenoot en noorderbuur Robin Frijns, die achttien punten achterstand telt.

Foto's: DTM, Geert FranquetDit artikel werd gepubliceerd door Gregory Deguelde in Deutsche Tourenwagen Masters op woensdag 30 september 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meetings Zolder DTM en Zolder DTM.
  • LTF

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons