van der Horst

E Racing Series finale bij 24H Zolder met 10.000 euro prijzenpot

E Racing Series
E Racing Series
E Racing Series (ERS), het eerste Belgisch platform voor sim racers in Belgie, start met een eerste kampioenschap waarvan de finale zal plaatsvinden tijdens de 24u van Zolder op 11 en 12 augustus. ERS gaat in de toekomst tal van kampioenschappen en wedstrijden organiseren die steeds gekoppeld worden aan bestaande race organisaties. Zo is het de bedoeling om piloten en sim racers dichter bij elkaar te brengen en ook tegen elkaar te kunnen laten racen.
  • De Swert Opticiens
ERS is ontstaan in Belgie en het was dan ook de ambitie om ons te koppelen aan het grootste autosportkampioenschap in Belgie nl Belcar. Aangezien de 24u van Zolder de belangrijkste race vormt in het Belcar kampioenschap, was het een logische keuze hier onze eerste finale te houden.

ERS gaat verder dan enkel wedstrijden te organiseren. We zorgen steeds voor een mooie prijzenpot. We zullen een ontmoetingsplatform zijn voor piloten en sim racers. En onze belangrijke finales zullen steeds plaats vinden op race circuits gedurende belangrijke race evenementen.

ERS heeft een samenwerking met de Belcar Porsche van Tom Boonen, Bert Longin en Anthony Kumpen. Deze heren zullen ook deelnemen aan een aantal wedstrijden die wij organiseren en onze evenementen ondersteunen.
Onze eerste e-finale tijdens de 24u Zolder zal ook live worden uitgezonden op TV Vlaanderen.
 
 
Wij nodigen u graag uit op 19 juni 2018 voor onze persconferentie waar wij u graag in detail toelichten over ERS en de Belcar e-series.
Locatie:                POWERKIT.shop by Heinz
                                Bedrijfsstraat 17
                                3500 Hasselt
Datum:                 Dinsdag 19 juni 2018 om 16u00
U krijgt de mogelijkheid om zelf op onze simulators te racen tegen Tom Boonen, Bert Longin & Anthony Kumpen.
Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via: info@powerkit.shop

Persbericht ERS  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons