van der Horst

East Belgian Rally: Spannende ontknoping

Vincent Verschueren - VW Polo S2000
Vincent Verschueren - VW Polo S2000
We verwachten een spannende ontknoping van deze mooie editie van de East Belgian Rally. De derde lus van drie KP’s is inmiddels achter de rug en nog steeds zien we de Porsche van Snijers-Gitsels bovenaan de tabellen. Nadat Snijers deze morgen reeds de snelste was in Büllingen, deed hij er tijdens de tweede passage nog eens 11 seconden af. De baan lag er beter bij, want quasi iedereen ging sneller dan deze morgen. Snijers won met 4/10 sec. van de Toyota Corolla WRC van Sturbois. Verschueren verloor vijf seconden tegenover Van Woensel die zijn derde plaats hierdoor iets veiliger kon stellen.
  • Prospeed Competition
Sturbois won de tweede passage van Bütgenbach terwijl Van Woensel de snelste was tijdens de tweede doortocht op Amel. De posities bleven een beetje dezelfde terwijl Verschueren in zijn VW Polo S2000 wel de aansluiting verloor met de top 3 en de hete adem in zijn nek voelt van Kobus in zijn meer moderne S2000 versie van de Ford Fiësta.



Dit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Belgian Rally Championship op zaterdag 28 september 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting East Belgian Rally.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons