East Belgian Rally: Van Woensel stevig in het zadel na eerste lus

Chris Van Woensel
Het lijkt wel of bandenman Chris Van Woensel ineens van alle problemen is verlost op diens Mitsubishi WRC. Nadat hij met overmacht de Omloop van Vlaanderen achter zijn naam zette, staat hij nu ook aan de leiding in de East Belgian Rally.
Na de eerste lus van drie KP’s heeft Van Woensel een voorsprong van 7,2 sec. op kersvers kampioen Freddy Loix terwijl Hans Weijs jr. op de derde plek reeds 15 tellen moet toegeven. Van Woensel won twee KP’s tegenover eentje voor Cherain die zijn Ford Fiësta R5 op een voorlopige vierde plaats parkeert op 17,2 sec. van de leider. Kris Princen volgt reeds op 24 seconden op een voorlopige vijfde plaats.

Dit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Belgian Rally Championship op zaterdag 24 september 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting East Belgian Rally.