van der Horst

Edouard en Guillaume in 2016 aan de start met Delahaye Seat Leon

Dit is in de eerste plaats het verhaal van een familie, van twee broers. Een mooie story waarvan Edouard en Guillaume Mondron enkele pagina’s samen schreven. Zoals een benijdenswaardig palmares in de autosport. Oordeel zelf: Belgisch Kampioen in de BRCC Sprints in 2013 achter het stuur van de Ginetta, winnaars van de 25 Hours VW Fun Cup in 2014 en Europees Kampioen in de VW Fun Cup 2015.
« Wij mochten niet ontbreken aan de start van de TCR Benelux, van wat een nieuw tijdperk aankondigt in de Belgische autosport,”  stellen  Edouard en Guillaume. « Bovendien verplicht het reglement om de auto te delen, dus dat komt ons goed uit. Ervaring hebben we genoeg in, zeg maar tumultueuze races, zoals de VW Fun Cup, waarvan het niveau de laatste jaren enorm is gestegen. Wij zijn er klaar voor!”

De SEAT Leon TCR wordt voorzien van de laatste evoluties 2016 en de bijstand hiervoor komt van het Delahaye Racing, een formatie die zeer sterk aanwezig zal zijn in de beloftevolle TCR Benelux.
 
«Wij kennen Edouard en Guillaume goed, »   zegt Gilles Terlinden, verantwoordelijke van het Delahaye Racing. « In 2013 kregen zij in het kader van de VW Fun Cup de gelegenheid met ons samen te werken, Edouard wierp zich op als de revelatie BTCS 2011 toen hij er deelnam met onze Megane Trophy en Guillaume kent de SEAT al zeer goed via zijn deelnames in de Eurocup en BRCC 2015. Wij zijn verheugd om zo’n duo te mogen ontvangen. Vooral omdat zij zeer zeker één van de favorieten zijn in deze hoogstaande competitie! »

Afspraak wordt gegeven in Spa, tijdens het weekend van 21 en 22 mei, voor de eerste meeting van het TCR Benelux-kampioenschap!

Delahaye Racing Team press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in TCR Benelux op vrijdag 18 december 2015.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons