van der Horst

Een Team Challenge voor de VW Fun Cup powered by Hankook 2023

VW Fun Cup: een teamsport
VW Fun Cup: een teamsport
In de autosport is de rol die het team speelt in de prestatie die de rijders laten zien op het asfalt van cruciaal belang. Daarom zet Kronos Events, organisator en promotor van de VW Fun Cup powered by Hankook, vanaf 2023 een Team Challenge op poten die de teammanagers en de teamleden zal belonen voor hun prestaties en regelmaat op het einde van het seizoen.
De Team Challenge staat open voor alle teams die met één of meer auto’s deelnemen aan de wedstrijden van de VW Fun Cup powered by Hankook. Na afloop van elke race scoren de twee wagens met de beste klassering punten voor die competitie. De puntentelling gebeurt op dezelfde manier als voor de andere categorieën van het kampioenschap.

Een podium bij iedere wedstrijd is er niet, maar op het einde van het seizoen worden de drie beste teams in de bloemetjes gezet tijdens de traditionele Awards Night van de VW Fun Cup.

Vanaf het weekend van 25 en 26 maart 2023, tijdens de Kronos 8 Hours of Mettet, openingswedstrijd van het nieuwe seizoen, komt er dus een nieuwe race in de race die vooral de teams in het oog zullen houden. Het belooft een interessante strijd te worden…

VW Fun Cup press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in VW Fun Cup op dinsdag 13 december 2022.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons