van der Horst

Eifel Rally Festival 2011-2022 - Het officiële boek

Eifel Rally Festival 2011 - 2022
Eifel Rally Festival 2011 - 2022
Tijdens de vorige editie van de ADAC Eifel Rally Festival bracht organisator Jurgen Hahn een bloemlezing uit van het eerste decennium. Het officiële boek over de eerste tien edities van het Eifel Rally Festival is niet enkel een kroniek met de sterren van de rallyscene uit heden en verleden en met de mooiste originele auto's en replica's uit de rallygeschiedenis, maar het is meteen ook een Who's Who van de autosport.
Herbeleef de hoogtepunten uit tien jaar Eifel Rally Festival met auto's die anders nooit te zien zijn, zoals de Group S Audi, de verbouwde Safari Stratos of exoten zoals de Jidé of de Clan Crusader. Een unieke dwarsdoorsnede van de rallygeschiedenis met de klassiekers van de Mini en Volvo PV544 tot Groep 4 legendes zoals Stratos en Ascona 400, met de onvergetelijke Groep B monsters, de sterren van Groep A van Lancia tot Subaru en met de spectaculaire World Rally Cars.

De tweetalige teksten (Duits en Engels) en de vele foto's in het 300 pagina's tellende werk worden aangevuld met talrijke tabellen en overzichten van starters en voertuigen. Walter Röhrl, jarenlang beschermheer en één van de vaste coryfeeën, vat zijn indrukken van het festival samen in het traditionele voorwoord. Te bestellen via volgende link in de RallyWebShop.

Foto: ADAC Eifel Rally Festival / Jurgen HahnDit artikel werd gepubliceerd door Stephan Lesuisse in Historic Rally op donderdag 2 november 2023.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons