van der Horst

Één LePlan-Vermeersch magnum voor de mooiste decoratie van de carrosserie!

029bb7ed65b52ee4cc23de2e9269f58d0ed866cf.jpg
Om de mooiste decoraties extra in de verf te zetten, heeft Kronos Events ervoor gekozen om de “Deco Prijs/LePlan-Vermeersch” na 2013, dit seizoen opnieuw in te voeren. Tot tweemaal toe gedurende het seizoen zal een jury bestaande uit onder andere Roger “Publiaplic” Bertrand, de mooiste auto van de BRCC Endurance beoordelen op “look”, afwerking van de decoratie, enz.
De jury zal een eerste winnaar aanduiden tijdens het weekend van het New Race Festival in Zolder die de start van het seizoen aankondigt. De volgende winnaar wordt gekozen tijdens het weekend van de 600Km van Spa, vóórdat de bolides voor de BRCC race de piste betreden.

Elke winnaar krijgt meerdere “magnums” van’’LePlan-Vermeersch GT-G Raidillon Limited, by Paul Howse, designer van de McLaren P1’’.

Laten we niet vergeten dat vóórdat Dirk Vermeersch het domein LePlan-Vermeersch creëerde in het Rhône gebied, dat nu als een referentie gezien wordt binnen de producenten van Grand Terroir wijn en zo’n 60.000 flessen per jaar produceert, hij een uitstekend piloot was op topniveau. De hoogtepunten van zijn sportcarrière blijven de twee 2de plaatsen in de 24 Uren van Spa op een BMW van Juma-Joosen Racing en de twee overwinningen in de 24 Uren van Zolder. Hij besteedde ook een deel van zijn sportcarrière aan de rally waar hij vele topprestaties neerzette zoals in de 1000 Lakes in Finland, de Dakar en de titel van Belgische kampioen in Groep A rally veroverde.      

Het is dus geen toeval dat na enkele jaren de naam van Dirk Vermeersch weer geassocieerd wordt aan de BRCC via LePlan-Vermeersch prijs, die de mooiste autodecoraties beloont.

“Ik heb altijd al veel aandacht besteed aan de ”look” van mijn wagens, zowel op de piste als in rally”, vertelt Dirk. “Ik weet dat binnen de motorsport alles al na een paar kilometer gespeeld kan zijn… Ik maakte er een erezaak van om een auto te presenteren die er perfect uitzag, waarop alle logo’s van de sponsors en partners benadrukt werden. LePlan-Vermeersch is verheugd de teams die de mooiste bolides op de piste zetten te belonen met…de beste wijn!”



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belgian Racing Car Championship op woensdag 16 april 2014.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons