van der Horst

Enkel Gilles Magnus voor RACB National Team naar TCR Europe

Gilles Magnus (midden)
Gilles Magnus (midden)
Het RACB National Team wordt niet zoals voorzien vertegenwoordigd in de TCR Europe door Gilles Magnus en Denis Dupont. Gezien deze laatste niet de nodige budgetten vond om het seizoen in degelijke omstandigheden af te werken zal enkel Magnus de de kleuren van het RACB National Team verdedigen in het hoogstaande Europese Touring Car Championship.
  • Dreamdrive
Gilles Magnus & Denis Dupont
Gilles Magnus & Denis Dupont
Geoffroy Theunis, manager van het RNT. “Het RNT brengt een deel van het budget aan, maar om deze onderneming tot een goed einde te brengen – de Europese titel veroveren – is het ook noodzakelijk om andere financiële partners te vinden. Jammer genoeg zijn die niet talrijk genoeg om Denis Dupont in de best mogelijke context in te schrijven op een Audi RS 3 LMS van Comtoyou Racing. Uiteraard vinden we dat een spijtige situatie, maar we kunnen dit kampioenschap niet starten zonder de nodige waarborgen dat we dit programma goed kunnen afwerken. Vanaf nu zullen onze inspanningen zich toespitsen op Gilles Magnus, die eind volgende week in Hongarije aan zijn seizoen begint. We willen Denis bedanken voor de vruchtbare samenwerking van de afgelopen drie jaar.”

Comtoyou Racing - Audi RS 3 LMS TCR
Comtoyou Racing - Audi RS 3 LMS TCR
Wie nu het stuur overneemt van Dupont op de tweede Audi RS 3 LMS TCR is nog niet geweten.Het zal moeilijk worden om nog een rijder te vinden die beschikt over het nodige talent gecombineerd met een degelijk budget op 10 dagen van de eerste manche op de Hungaroring.

Foto's: Niels Vaeck & Georges De Coster
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in TCR Europe op dinsdag 16 april 2019.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons