van der Horst

Envision Virgin Racing en DS Techeetah tonen hun strijdkleuren

DS E-Tense FE20
DS E-Tense FE20
Met alle rijders duo's reeds bekend, zijn de meeste teams klaar om hun kleuren te tonen waarmee zij het zesde seizoen van de Formule E zullen aanvatten, eerst in Valencia en daarna bij de openingsmanche in Riyadh. Deze week was het de beurt aan Envision Virgin Racing en DS Techeetah om kleur te bekennen.
  • Skylimit Events
DS E-Tense FE20
DS E-Tense FE20
De teamkampioen van vorig jaar liet het DS Design Studio van de constructeur los om een nieuwe livery te maken en zij bespaarden kost noch moeite. Als je van dichtbij kijkt zie je dat het logo van het team - logischerwijs bestaande uit een cheetah - mee verweven zit in de livery. Qua kleurschakeringen kozen zij voor het bekende goud en zwarte patroon. Samen met een paar updates op de technologie van vorig jaar kreeg de wagen de naam DS E-Tense FE20.

Envision Virgin Racing
Envision Virgin Racing
Aan Britse zijde bij Virgin Racing was al langer bekend dat Sam Bird en Robin Frijns aan boord bleven, maar dat werd vandaag nog eens officieel bevestigd. De nieuwsgierigen kregen ook een livery te zien die precies identiek lijkt met de bekend paarse kleur, maar toch een update gekregen heeft tegenover vorig jaar. Daarnaast zullen zij nog steeds klantenteam blijven bij Audi en dezelfde verbeterde componenten krijgen.

Foto's: DS Techeetah - Envision Virgin Racing



Dit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Formule E op vrijdag 11 oktober 2019.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons