van der Horst

Syntix Superprix: Erik Bruynoghe op BMW M3 E92 bij EMG Motorsport

EMG Motorsport BMW E92 M3
EMG Motorsport BMW E92 M3
EMG Motorsport kende een succesvol weekend tijdens de manches van de Supercar Challenge powered by Pirelli bij de Spa Euro Race. Elk van de ingezette wagens wist een podiumplaats te behalen en daar was het team van Edgard Terium zeer tevreden mee. Naast de successen van Wiebe Wijtzes met de Renault Clio III en het duo Lamster-Cools met de Porsche 997 Supercup blonk vooral de BMW M3 E92 van Philippe Bonneel en Bas Schouten uit met een knallende overwinning in de divisie Super Sport.
“Bas Schouten zal er door omstandigheden komend weekend niet bij zijn, maar ik kan een beroep doen op iemand met een pak ervaring: Erik Bruynoghe”, verklaart Philippe Bonneel. “Erik kent de omloop van Zolder als zijn broekzak en was overigens als jonge kerel in 1996 al winnaar van de destijds glorierijke 24 Uren van Zolder. Hij is ook geen vreemde voor het team van EMG Motorsport en ik kijk alvast uit naar komend weekend”, aldus Bonneel.

De overige teams bij EMG Motorsport blijven ongewijzigd. Ook nu weer werkt Wiebe Wijtzes met de Clio III de races op z´n eentje af en Patrick Lamster verdedigt zijn leiding in de GTB-klasse samen met de snelle Kris Cools. Naast de wedstrijden voor de Supercar Challenge tekent EMG Motorsport ook present in de vierde race voor het BGDC-kampioenschap, waar het een BMW M3 E46 voor het duo Huygens-Vandenabeele aan de start brengt. Of deze rijders beiden zullen aantreden is nog niet duidelijk en hangt af van de gezondheidstoestand van Johan Huygens, die momenteel nog in het ziekenhuis verblijft. Het voltallige team van EMG Motorsport wenst hem alvast veel beterschap!

EMG Press

   • LTF

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons