Euro F3: Hungaroring: Tom Blomqvist wint race 1

Podium race 1
Tom Blomqvist (Jagonya Ayam with Carlin) profiteerde van de slechte start van de poleman Esteban Ocon (Prema Powerteam) om bij het begin van de race de leiding te nemen. Blomqvist zou niet neer bedreigd worden en de eerste van drie races voor het FIA F3 European Championship op de Hungaroring winnen. Esteban Ocon zakte bij de start weg naar plaats vier, maar hij herpakte zich snel en profiteerde van een fout van Lucas Auer en Max Verstappen om op te schuiven naar de tweede plaats. De Nederlander moest later in de race opgeven met mechanische problemen. Felix Rosenqvist nam de derde plaats over en finishte op het podium voor Lucas Auer (Mücke Motorsport) en Jordan King (Carlin).
Start race 1
De Nederlander Jules Szymkowiak (Van Amersfoort Racing) profiteerde van het feit dat vele rijders een drive through kregen en eindigde op een onverhoopte zesde plaats. Esteban Ocon behoudt de leiding in het kampioenschap en heeft nog 50 punten voorsprong op Tom Blomqvist. Zondag worden er nog twee wedstrijden gereden en in beide races vertrekt Ocon van op de pole voor zijn teammaat Antonio Fuoco. Verstappen start tweemaal van uit de vijfde stelling terwijl Blomqvist niet beter kon doen dan een zesde tijd voor race 2.